{ UKHUWAH SEJATI }

Thursday, 25 August 2011

PENGHUJUNG RAMADHAN

Fuh.. mesti hari nie ramai yang sudah pulang ke kampung halam..
Bagus la tu & don't forget to be carefull ye.. hehe..., ermm.. tidak ketinggalan juga yang masih lagi di office bertungkus lumus untuk siapkan kerja hoho..., jgn sedih-sedih masih lagi tinggal beberapa hari lagi untuk kita berhari raya..., hope dapat habiskan semua keje sebelum balik raya ye...,
saya de sediakan video untuk yang strees kat office lagi nie kikiki....
saksikan la...lalala~
&
senyum-senyum selalu...







~ tak pe gelak jer kuat-kuat hohoho.., memey saya nak nengok kamu senyum pun ^-^.

 Biasanya when hari raya..,we will wish " selamat hari raya.. maaf zahir and batin". walaupun sebenarnya untuk saling meminta maaf tidak perlu menunggu hari raya right... hehe..., sepatutnya yang telah di ajar oleh Rasullah when ceer hari raya adalah mengucapkan doa," Taqobbalallah Minna Wa Minka" that mines =
" Semoga Allah menerima (amal ibadah) kita dan kamu ", and than nak add lagi ucapan maaf pun boleh (^-^). Jom amalkan sunnah Rasullullah!! ~ Selamat Beribadah Di penghujung Ramadan!!





No comments:

Post a Comment